Wednesday, July 4, 2012

My New GAP Dresses

Aloha,

Turkiye seyahatimize cok az kaldi. Yeniden ananeme, babanneme, dedelerime kavusacagim icin cok sevincliyim. Onlarda artik degil gunleri saatleri saymaya baslamislar oyle diyorlar;-) Ama tabi benim bir kac tantrum episodundan sonra donus gununu sayacaklarindan da eminim... haaa haaa;-)

Ucus gunu yaklastikca bizde dur durak olmaksizin bir alisveris maratonu da basliyor. Sanki Turkiye den hic bir sey alamayacakmisiz gibi herseyimizi alip gidelim durumlari soz konusu. Oraya gidince de sanki ABD de hicbirsey yokmus gibi orda da durmadan aliyoruz;-) Boyle bir kisir dongu...

Neyse bu elbiseler de seyahate cikmadan once annemin son aldiklarindan. Sari elbisem GAP Kids in son koleksiyonu olan Cannes tan. Gorur gormez cok begendik bu koleksiyonu zaten. Butun parcalar birbirinden guzel. 


Krem rengi cicek islemeli elbisem ise BABY GAP in yeni koleksiyonlarindan olan Tree House tan. Bu koleksiyonda cok guzel krem ve yesil uyumu harika.. Yalniz 18 aylik olmanin tek kotu tarafi bir muddet sonra artik BABY Gap ten giyinemeyecek olmam. Halbuki her zaman bebek koleksiyonlari daha guzel oluyor;-(

Sari elbisemi ilk firsatta giydim zaten. Kombin fotografimi gorebilirsiniz. Bir de online yaptigimiz alisveris var. Daha cicilerim bugun geldi. Onlari da ilk firsatta yayinlayacagim.








Hayirli Kandiller,

Happy Fourth of July


GAP Kids Dress click here
Baby GAP Dress click here
Jamie Rae Hat click here
Chiquitin Shoes click here



Ela' s Closet
XOXO

No comments:

Post a Comment